Trans Valentina1
Trans Valentina1

press to zoom
Valentina (3)
Valentina (3)

press to zoom
Valentina (2)
Valentina (2)

press to zoom
Trans Valentina1
Trans Valentina1

press to zoom
1/17

Valentina Trans/Shemale

Indledning

* Vigtig information 
* Om mig 
* Jeg tilbyder 
* Dominans 
* Priser 
* Hvordan kontakter du mig ude for vagterneVIGTIG INFO ‼️

VIGTIGT !!!! Vil gerne understrege og minde jer om - om du er naboen, et kendt ansigt - en bekendt - bartenderen inde fra byen eller ham der serverer på restauranten - så er diskretion et ubetinget must. Og skal gå begge veje - det kan godt være folk ved hvad jeg laver - men ønsker ingen ved hvem jeg er sammen med. Så hvis du har besøgt mig så er det ikke det du taler højst om til vennerne. Ikke fordi det som sådan påvirker mig, men tænker det er en vigtig del af hele oplevelsen og ideen i at besøge en escortpige. DISKRETIONEN 

❤️ OM MIG ❤️

Smilende overraskende og imødekommende. Jeg er en halv dansk brasiliansk brunettegodte. 25 år ung. 173 høj og 38 i sko - Brune dådyrøjne. Fyldige sutte læber, store D-skåls bryster, lille talje og fyldig hjerteformet brasilian samba røv. 
Nogen har set mig i forskellige medier som da jeg deltog i paradise hotel 2012 of andre tv programmer og interviews. Har været i branchen en del år og elsker det .
Kan være lidt skrap og bestemt ;-) men også flirtende og især liderlig. Jeg har altid tændt på at være hende der har styringen. Så det er jeg om man tænder på det eller ej. Bare rolig det er på en flirtende chamerende måde der 100 % kommer til din fordel!

❤️ JEG TILBYDER ❤️

Studerende, Firsttimers, Erfarne mænd og ældre gentlemens 

Blide og avancerede former 
Blowjob i særklasse kombinerer med prostatamassage(en finger i røven) 
Aktiv / passiv
Psykisk dominans 
Ydmygelse 
Rollespil
Golden shower (til dig)
Fistfucking (til dig? 
Spanking og spyt 
Opdragelse 


Tilbyder halve og hele timer da jeg ikke føler at jeg kan give en god oplevelse på under en halv time! :-)

I en halv time og en time er lidt af alt frækt og godt med. Hvad vi lige føler for og hvad vi lige finder på af frækt og kinky - Den halve time er mere lige på, hvor imod en time er der tid til at nyde et glas vin sammen først, hvis man er til det, eller starte med afslappende kropsmassage - kigger ikke på klokken da jeg synes det ødelægger stemningen og ikke hænger sammen med god sex så den stress kan man godt lade ligge hjemme - der skal 2 mennesker til en god oplevelse og en god oplevelse er mit store mål!

❤️ DOMINANS ❤️

Hvad dominans angår er jeg mere til den psykiske dominans end fysiske - Jeg dominerer via mind-control og tar styringen verbalt. Du underkaster dig - for hos mig, skal du gøre dig fortjent til en sexuel belønning. Dominans handler for mig ikke om styrke men tillid og kontrol. Din tillid til min kontrol over dig, igennem hele sessionen. 

Let the fun begin. Ned på knæ, luk øjnene og adlyd. 

❤️ PRISER ❤️

Hvad priser angår skal du kontakte mig på mit arbejdsnummer - respekter mine priser. Synes du ikke om dem venligst tak nej og hop videre en en der er billigere. Som skrevet tidligere sælger jeg ikke enkeltydelser så alt er inkluderet i den tid vi har. Jeg tager ikke ekstra for tingene som andre normalt gør. Her kører jeg kun én pris, så vi nyder oplevelsen sammen til det maximale.  

❤️ HVORDAN KONTAKTER DU MIG ❤️

Jeg kan kontaktes på mit nummer -  52701168. Svarer jeg ikke med det samme, kan det være af mange årsager, så send mig en besked hvis du har ringet en gang og jeg ikke har taget den. Så svare jeg altid tilbage så snart jeg er ledig. 

Ellers kan du følge med på min snapchat - naughtynickyy eller min instagram - Nicholevalentina hvor du kan følge lidt med i mit liv via mine my-stories 

På snapchat opdatere jeg med vigtig info som hvornår jeg er hvor. Hvad jeg har af frækt tøj og dagens outfit. 

Håber vi ses til en uforglemmelig fræk oplevelse ❤️❤️❤️