Josefine1
Josefine1

Josefine
Josefine

Josefine2
Josefine2

Josefine1
Josefine1

1/5

Josefine

Kære mand.❤️

 

Er du til en dansk skønhed med et meget indbydende ydre og et fantastisk væsen på 21 år. Min fremtoning er sofistikeret og alligevel er jeg en drømmepige for mange, på alle tænkelige måder. Jeg er petit med mine er 156 cm høj, smukt fordelt på mine 50 kg, jeg er slank og meget veldrejet, har smukke bryster og en rund og fræk Pariserrøv,, som elsker din opmærksomhed med kærlige klap, samt en flot og slank talje. Langt blondt hår og dybe intense grønne øjne der ser på dig med et forførende blik, som du ikke kan undgå at falde for. Mine læber er smukke og fyldige og en meget legesyg og lysten tunge. Mine hænder og fødder er altid velplejede og helst med lange lakerede negle på hænderne.

 

Min mis er et kapitel for sig selv. Den er altid glatbarberet og blød. Den dufter godt og er klar til, at modtage dig og dit erigerede lem. Missen er stram og våd, den er smuk og venter kun på dig og den glæder sig.

 

Udadtil ligner jeg en engel eller naboens datter, men når døren er lukket bag os, vil du opleve en ung kvinde der har de vildeste lyster og den største lyst til dig. Jeg er blid som en engel og fræk som den tøs der tænder dig. Du møder mig i lækkert lingeri som jeg har på for din skyld.

 

Når du træder ind i mit univers vil du straks føle dig velkommen og jeg vil føre dig videre ind i en verden af drømme og fantasier. Du er mit omdrejningspunkt og min opmærksomhed er fuldt ud rettet mod dig og dine ønsker og fantasier. Du vil blive forkælet på alle tænkelige måder, jeg vil bringe dig til et højere level, hvor du vil opleve at have den største glæde og tilfredsstillelse.

 

jeg er altid åben og villig til at lytte til dig og jeg opfylder dine fantasier, når de ligger indenfor mine ydelser og lyster.

 

Jeg er i LUKSUS klassen og jeg går ikke på kompromis med mine ydelser. Jeg arbejder kun når jeg har lysten. 

Derfor møder du altid mig som veloplagt, fræk og indbydende.

 

Josefine tilbyder:

 

Fransk

Dansk

Svensk

Alt der er blidt og behageligt

Urin ved forudbetilling

Epsisk massage

 

ALT ER MED KONDOM

 

Jeg håber du får lyst til at møde mig og lade mig give dig en oplevelse ud over hvad du drømmer om.

 

Knus Josefine <3